StoryEditorOCM
Zabavau predvorju Umjetničke galerije

Lions moskari s potpisom za Roka donijet će jednoj obitelji dašak vjetra i lakši život. Dubrovački Lionsi poručili: Hvala vam, mi služimo!

Piše L. V.
18. svibnja 2024. - 16:24

Lions moskari s potpisom – za Roka, humanitarna akcija dubrovačkih lionsa održana je sinoć u čarobnom ambijentu predvorja Umjetničke galerije, a donacija koja je ostvarena prodajom unikatnih moskara namijenjena je liječenju trogodišnjeg teško bolesnog dječaka.

-Hvala svima koji su sudjelovali u akciji koja je sinoć okončana i dirljivim oproštajem od velikog dubrovačkog i hrvatskog pjesničkog sina, Luka Paljetka, čije su stihove interpretirale lionsice. Glazbom je čitavu večer oplemenila i dušom dotakla naša Maja Grgić Novaković uz pratnju na gitari Igora Vlahinića.

No, ništa od toga ne bi bilo moguće bez divnih umjetnika i autora moskara. Dubravka Tullio, Tonko Smokvina, Ivana Jovanović Trostman, Antonia Rusković Radonić, Ivona Šimunović, Ivana Selmani, Josip Škerlj, Mišo Baričević, Andrea Vukoja, Rajna Inić, Jasmina Runje, Ivana Jelavić, Ivona Vlašić, Josipa Vlašić, Robert Kralj, Nikša Selmani, Jelica Kmetović Hercigonja, Lucija Orešić – od srca vam hvala.

A, zahvala i svima onima koji su na moskare stavili i svoj potpis dobrote njihovom kupnjom, te doprinosom da se jedna obitelj u teškim trenucima osjeća manje usamljena.

Čovjek je čovjeku – Čovjek. Ovakve akcije to dokazuju! Hvala!”, poručili su dubrovački lionsi.

01. lipanj 2024 14:54